Společnost EcoFlow uvádí na evropský trh průkopnickou přenosnou nabíjecí stanici DELTA Pro

EcoFlow DELTA Pro

DELTA Pro je šestým nejvíce financovaným projektem v historii Kickstarteru, který překonal rekordy a vybral přes 10,6 milionu eur

Společnost EcoFlow, která se zabývá přenosnými zdroji energie a obnovitelnou energetikou, uvedla na evropský trh špičkovou přenosnou baterii DELTA Pro pro domácnosti. Jednalo se původně o kampaň na Kickstarteru, která trhala rekordy a ve své době překonala laťku v rámci financování technologických projektů a dodnes je celkově na šestém místě.

Se základní kapacitou 3,6 kWh a možností rozšíření až na 25 kWh je DELTA Pro první přenosnou domácí baterií v oboru a může rodinám v případě nouze poskytnout záložní energii na několik dní. V září 2021 uvedla společnost EcoFlow na evropský trh modely DELTA Max a DELTA mini, které jsou určeny pro záložní napájení při kratších výpadcích proudu.

„Velmi úspěšná kampaň DELTA Pro na Kickstarteru jednoznačně dokazuje, že spotřebitelé touží po přenosných řešeních pro výrobu a skladování čisté energie," řekl Thomas Chan, ředitel výzkumu a vývoje společnosti EcoFlow. „Spolehlivý přístup k elektřině je pro spotřebitele prioritou, protože rostoucí počet případů extrémního počasí a výpadků elektřiny zdůrazňuje potřebu lepší přípravy a využití udržitelných zdrojů energie. Společnost EcoFlow usiluje o to, aby se spotřebitelé a jejich rodiny cítili připraveni a v bezpečí, a právě tento cíl nás inspiruje k inovacím a poskytování ještě bezpečnějších a spolehlivějších energetických řešení."

Spolehlivé a obnovitelné: nejlepší řešení pro nouzové napájení

Jádrem řady DELTA společnosti EcoFlow je poskytovat spolehlivé řešení pro napájení, které umožňuje připravit se na katastrofy. „Společnost EcoFlow je odhodlána převzít větší roli v otázce připravenosti na katastrofy, a to nejen poskytováním odolných technologií, ale také tím, že lidem poskytne správné znalosti a nástroje, aby mohli být vždy klidní," řekl Chan.

Tento záměr má u spotřebitelů zjevný ohlas. Když společnost v červenci 2021 spustila crowdfundingovou kampaň na Kickstarteru, vybrala během prvních 10 minut 1 milion USD (přibližně 0,84 milionu eur). Na konci dvouměsíční kampaně bylo vybráno přes 12 milionů USD (cca 10,6 milionu eur), čímž byl překonán tehdejší rekord Kickstarteru o více než 4,3 milionu USD (cca 3,8 milionu eur) a projekt se stal v té době nejvíce financovaným technologickým projektem. Dnes je crowdfundingová kampaň Delta PRO stále celkově na šestém místě mezi projekty na Kickstarteru.

V listopadu časopis TIME zařadil zařízení DELTA Pro mezi 100 nejlepších vynálezů roku 2021, kde ocenil inovace, „které dělají svět lepším, chytřejším a zábavnějším". Společnost EcoFlow byla oceněna v kategorii Udržitelnost za průkopnický vývoj produktů.

Jako první výrobek svého druhu je EcoFlow DELTA Pro významným krokem směrem k ambiciózní vizi společnosti posílit udržitelnost tím, že poskytne robustní, nízkouhlíkové a obnovitelné energetické řešení pro jednotlivce, domácnosti i průmysl.

O společnosti EcoFlow

EcoFlow je společnost zabývající se přenosnými zdroji energie a obnovitelnou energetikou. Od svého založení v roce 2017 poskytuje prostřednictvím svých produktových řad přenosných stanic DELTA a RIVER či dodatečného příslušenství energetickou soběstačnost zákazníkům na více než 85 trzích. Posláním společnosti EcoFlow je objevit nový způsob získávání energii, a to prostřednictvím inovací lehčích, spolehlivějších, čistých, tichých a obnovitelných řešení pro skladování energie. Výrobky společnosti EcoFlow jsou nyní dostupné ve 35 zemích a regionech Evropy a jsou podporovány sítí více než 300 místních prodejců.

Další informace naleznete na webových stránkách společnosti EcoFlow.

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/1713225/image_1.jpg

KONTAKT: EcoFlow Greater Europe PR, donna.ding@ecoflow.com, (086)18138401354