Zimní Virtuální Hry, 6 sportů, 6 medailí, 1 velká výzva

Zimní virtuální hry propojují skutečné sportování s on-line světem a nabízí jedinečnou motivaci k tomu prožít zimní období aktivně. Virtuální je pouze tabulka výsledků, vše ostatní zažívají sportovci v reálném světě. Závodí se v 6 sportovních disciplínách (Běh, Běžecké lyžování, Sjezdové lyžování, Snowboarding, Vertikální chůze, Skialpy) a registrace i účast jsou přitom zdarma. Závod probíhá až do 28. 2. a závodí se nejen v rychlosti, ale také ve vytrvalosti či v získávání výškových metrů.

Princip je jednoduchý, účastník se prostřednictvím webu za pár vteřin přihlásí k závodům, které ho nejvíce osloví, vybranou disciplínu absolvuje kdekoli na světě, na závěr pak už jen na web nahraje důkaz o absolvované aktivitě. Každý účastník získá startovní číslo a diplom a zájemcům přijde po skončení závodu originální medaile přímo do schránky. Cílem projektu je motivovat k pohybu všechny lidi bez rozdílu a připravené jsou i tratě pro děti.

Kontakt na organizátory:

Tereza Kovaříková: vb@virtualnibeh.cz,