Komerčním ředitelem ASB Group je Dan Ledvinka

Dan Ledvinka, komerční ředitel poradenské společnosti ASB Group

Poradenská společnost ASB Group jmenovala s účinností od 1.1.2022 Dana Ledvinku komerčním ředitelem. V rámci nově vytvořené pozice je součástí skupinového managementu a jeho hlavním úkolem bude rozvoj tržeb, posílení tržního podílu společnosti a koordinace komerčních aktivit napříč regionem CEE.

Do ASB Group nastoupil v roce 2017, naposledy působil v roli ředitele rozvoje obchodu a marketingu pro region CEE a společně s nejbližšími kolegy měl na starosti budování business development a marketing oddělení. Od roku 2019 se také věnoval rozvoji obchodních aktivit ASB v Maďarsku.

Dříve pracoval ve vydavatelství Mladá fronta, agentuře Media Events Company či Pražské energetice.

Kontakt:

Miroslava Šaldová, Marketing & PR manager, ASB Czech Republic