Město Březová u Sokolova zve na festival KRIMIFEST 2021

Od 3. do 7. listopadu 2021 se v Kulturním domě na Březové u Sokolova uskuteční další ročník festivalu kriminálních filmů a prevence kriminality tzv. KRIMIFEST BŘEZOVÁ 2021. Letos oslaví již 21 let existence na území České republiky.

Záštitu nad akcí převzal policejní prezident a spolupořadatelem festivalu jsou Krajské ředitelství Policie ČR – ÚO Sokolov a Kriminalistický ústav. Hlavním sponzorem festivalu je firma KN Wood, s. r. o.

Kromě filmových promítání, které potrvají od čtvrtka do neděle, proběhne také bohatý doprovodný program. Půjde o benefiční koncert Hudby Hradní stráže a Policie ČR, dále o besedu s českým hercem Davidem Matáskem nebo o koncert filmové hudby Filharmonie Praha. Pro školy i veřejnost bude zpřístupněna výstava Kriminalistického ústavu Policie ČR s názvem "Drogy – hrozba mezi námi" a také program Policie ČR zahrnující přednášky, výstavu policejní techniky, dynamické ukázky ze zásahu a ukázky psovodů.

Více informací a předprodej vstupenek na www.mfc-brezova.cz.

Kontakt:

Kulturní dům a MFC Březová