VIDEOSTREAM ZDARMA: Konference o budoucnosti Evropy

ČTK bude v sobotu 23. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line plenární zasedání Konference o budoucnosti Evropy. Projedná zprávy z evropských občanských panelů, vnitrostátních panelových diskusí občanů a akcí, Evropského setkání mládeže a digitální platformy. Jednání zahájí spolupředsedové výkonné rady konference Guy Verhofstadt (Evropský parlament), státní tajemník Gašper Dovžan jménem slovinského předsednictví Rady EU a místopředsedkyně Evropské komise Dubravka Šuicová.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 9:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Keywords EU-diplomacie-Štrasburk-23.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Europe, EU, NATO