VIDEOSTREAM ZDARMA: Národní plán obnovy: Příležitosti pro firmy

ČTK bude v pátek 22. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu Evropské komise v ČR a Kanceláře Evropského parlamentu nazvanou Národní plán obnovy: Příležitosti pro firmy. Jejím cílem je informovat účastníky o tom, na které typy projektů peníze půjdou, a jak mohou o prostředky žádat.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WRr1awKJ_UU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords EU-ČR-hospodářství-EK-peníze-firmy-Brusel-22.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region