VIDEOSTREAM ZDARMA: Konference Právní stát v Evropě

ČTK bude v pátek 22. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Právní stát v Evropě. Téma: Jaký je praktický význam zásady právního státu pro fungování EU? Co lze do této oblasti zahrnout a co už sem naopak nespadá? Kde se v tomto kontextu lze setkat s problémy a v čem spočívají?

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 10:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/914MVGB_Ffw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-EU-právo-Praha-22.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region