Společnost IHS Holding Limited oznamuje stanovení ceny první veřejné nabídky akcií

Společnost IHS Holding Limited („IHS Towers“), jeden z největších nezávislých vlastníků, provozovatelů a developerů sdílené telekomunikační infrastruktury na světě, dnes oznámila cenu své první veřejné nabídky 18 000 000 kmenových akcií, které společnost IHS Towers nabízí za cenu 21,00 amerických dolarů za akcii. Upisovatelé nabídky budou mít rovněž 30denní opci na nákup dalších až 2 700 000 kmenových akcií od společnosti IHS Towers za cenu počáteční veřejné nabídky sníženou o upisovací slevu. Očekává se, že kmenové akcie se začnou obchodovat na newyorské burze 14. října 2021 pod symbolem „IHS“.

Podle odhadů k uzavření nabídky dojde 18. října 2021, pokud budou splněny obvyklé podmínky.

Goldman Sachs & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC a Citigroup Global Markets Inc. působí jako hlavní book-running manažeři nabídky. RBC Capital Markets, LLC, Barclays Capital Inc. a Absa Bank Limited působí jako sekundární book-running manažeři nabídky. Cowen and Company, LLC, Investec Bank plc, Renaissance Securities (Cyprus) Limited, FirstRand Bank Limited (London Branch), jednající prostřednictvím své divize Rand Merchant Bank, Academy Securities, Inc, Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc, Siebert Williams Shank & Co, LLC a Tigress Financial Partners LLC působí jako spolumanažeři nabídky.

Nabídka se uskuteční pouze prostřednictvím přímé nabídky. Kopii konečného prospektu týkajícího se této nabídky bude možné získat z kteréhokoli z následujících zdrojů:

- Goldman Sachs & Co. LLC, Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York 10282, telefonicky: 1-866-471-2526 nebo e-mailem: prospectus-ny@ny.email.gs.com;

- J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, nebo telefonicky na: 1-866-803-9204 nebo e-mailem na adrese: prospectus-eg_fi@jpmchase.com; nebo

- Citigroup Global Markets Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, nebo telefonicky na: 1-800-831-9146.

Registrační prohlášení na formuláři F-1 týkající se těchto cenných papírů bylo podáno a prohlášeno za účinné americkou Komisí pro cenné papíry a burzy. Tato tisková zpráva nepředstavuje nabídku k prodeji ani výzvu k nabídce koupě těchto cenných papírů, ani nedojde k prodeji těchto cenných papírů v žádném státě a v žádné jurisdikci, ve kterých by taková nabídka, výzva nebo prodej byly nezákonné před registrací nebo kvalifikací podle zákonů o cenných papírech daného státu nebo jurisdikce.

Zobrazit zdrojovou verzi na businesswire.com https://www.businesswire.com/news/home/20211013006204/en/

Kontakt pro média:

Sard Verbinnen & Co.

E-mail: IHS-SVC@SARDVERB.com

Kontakt pro vztahy s investory:

InvestorRelations@ihstowers.com

Zdroj: IHS Holding Limited

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords Británie-burzy-komunikace-firmy-IHS Holding Limited