Společnost SEG Solar rozšiřuje kapacitu modulů v Kambodži

Společnost SEG Solar Inc. ve čtvrtek oznámila, že ve svém výrobním závodě v Kambodži výrazně zvýšila výrobní kapacitu svých vysoce účinných modulů s technologií SEG 540W+ 182 mm na 500 MW ročně. Toto zařízení bylo vybaveno nejmodernější technologií a jeho cílem je uspokojit rostoucí poptávku na severoamerickém trhu se solární energií. Provoz bude spuštěn v říjnu 2021 a očekává se, že první várka solárních modulů dorazí do USA ve 4. čtvrtletí 2021.

Rozšíření výrobního závodu v Kambodži je jen jedním z mnoha způsobů, kterými se společnost SEG v současné době snaží získat stabilní a vysoce kvalitní řešení dodávek ze zahraničí, aby snížila rizika a lépe sloužila svým zákazníkům. Společnost SEG si uvědomuje význam včasných dodávek a věří, že větší vlastní výrobní kapacita s diverzifikací produkce pomůže minimalizovat případná zpoždění.

„Tímto rozšířením kapacity jsme dále posílili náš dlouhodobý dodavatelský řetězec a jsme připraveni uspokojit rostoucí poptávku na americkém trhu," řekl Jim Wood, generální ředitel společnosti SEG Solar. „Jsme přesvědčeni, že technologie SEG 182 mm zajistí maximální efektivitu výroby a zároveň minimalizuje vyvážení nákladů výrobního závodu pro naše zákazníky. Očekáváme, že výroba v Kambodži povede ke snížení nákladů na BOS, daně a dopravu, čímž se na úrovni systému ušetří 1 až 2 centy na watt."

Poločlánkový modul SEG integruje 182 mm velké křemíkové destičky s nejmodernějšími technologiemi, jako je pasivovaná zadní strana článku (PERC), technologie multi-busbar (MBB), články s polovičním řezem a menší vzdálenost mezi jednotlivými články. Bifaciální řada je navržena tak, aby vyráběla o 10–30 % více elektřiny podle různých půdních podmínek. Od uvedení na trh koncem roku 2020 bylo po celém světě instalováno více než 1 GW modulů založených na článcích o velikosti 182 mm.

O společnosti SEG

Společnost SEG Solar (SEG) je americká společnost se sídlem v Kalifornii, USA. Moduly značky SEG jsou speciálně navrženy a vyráběny na špičkových výrobních linkách a v krátké době dosáhly rychlého technologického vývoje. V roce 2021 společnost SEG rapidně rozšířila svůj trh veřejných služeb a distribuční kanály, aby se lépe přizpůsobila změnám v obchodním prostředí. Společnost SEG očekává, že do konce roku 2023 dodá více než 2 GW produktů ročně.

KONTAKT: Shirley Wang, +86-25-8778-5526, shirley.wang@seraphim-energy.com

Keywords USA-Kambodža-energie-ekologie-SEG Solar