VIDEOSTREAM ZDARMA: Koncert Jany Koubkové Quartet a X-tetu...

ČTK bude v pátek 15. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line koncert Jany Koubkové Quartet a X-tetu Víta Fialy v rámci festivalu Mene Tekel. Vystoupí rovněž americký zpěvák Lee Andrew Davison. Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 18:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VbQLjwja2ao" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-hudba-historie-jazz-Praha-15.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic