Lord: Vracíme poctivost do výroby a servisu spotřebičů

Arden Daneš, zakladatel značky elektrospotřebičů Lord, nebyl spokojený s nabídkou v Česku. Proto založil Lord, kde hraje prim kvalita a dostupnost. Spolehlivost elektrospotřebičů drží pod 0,5 % díky pečlivému výběru německých výrobců.

30 let obchodoval Daneš s elektrospotřebiči v Evropě. Když před několika lety vybavoval domácnost, zjistil mezery v kvalitě a servisu elektrospotřebičů. “Byl jsem naštvaný, že spotřebiče jsou nekvalitní, prodejci neřeší servis a pokud ano, tak nekvalitní nebo extrémně drahý. Rozhodl jsem se, že založím značku elektrospotřebičů, Lord.”

"Domluvil jsem se s německými dodavateli, že pro mě začnou vyrábět,“ dodává. Lord si vysokou spolehlivost zajistil tím, že dodavatelé musí používat nadstandardně kvalitní materiály, vyrábí extrémně spolehlivé spotřebiče a zároveň je inovují, aby byly minimálně poruchové. Díky tomu je poruchovost přístrojů pod 0,5%, obvykle jsou to 2%.

Lord vybudoval za Prahou distribuční sklad, aby rychle odbavovali zakázky. Sklad má certifikaci Breem Outstanding – “zelená” budovu s nulovou uhlíkovou stopou.

Keywords ČR-trh-elektronika-Lord-RobertNemec.com

Region