VIDEOSTREAM ZDARMA: Konference o kybernetické bezpečnosti a...

ČTK bude ve čtvrtek 14. října v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci zaměřenou na kybernetickou bezpečnost a dezinformace. Pořadatelem je AVPO Servisní, Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) a NROS. Vystoupí zakladatel společnosti VIAVIS Vladimír Lazecký, Hana Čepová z AVPO ČR, Kateřina Hrubešová z Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky a další. Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 09:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/q2U8wf0rkEQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-USA-počítače-bezpečnost-firmy-SentinelOne-Praha-14.10.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic