Lenka Krobová posilou projektového týmu České manažerské asociace (ČMA)

Lenka Krobová posilou projektového týmu České manažerské asociace

Česká manažerská asociace rozšiřuje svůj tým o další projektovou manažerku, kterou je Lenka Krobová. V minulosti pracovala ve společnosti Centre for Modern Education, kde řídila mezinárodní vzdělávací projekty. Vedla také projektový tým vývoje dětského portálu České televize.

"Být projektovým manažerem je pro mě dobrodružná cesta, která je spojená s každodenní komunikací, aby se mohla vize naplnit. V České manažerské asociaci půjde právě o mezilidskou komunikaci a koordinaci jednotlivých aktivit. Budu se snažit dosáhnout stanovených cílů u těchto projektů,“ říká Lenka Krobová. V České manažerské asociaci bude mít tento rok na starosti realizaci konference Robot 101 při Mezinárodním strojírenském veletrhu Brno 2021.

Kontakt pro média:

Mgr. Jan Vocel, PR manažer