Odstartoval 8. ročník celostátního projektu Srdce s láskou darované

Zlatou medaili v nejmladší kategorii získaly děti z MŠ Čtyřlístek v Říčanech u Prahy. Předávání odměn proběhlo v areálu pod zříceninou říčanského hradu. Bohužel podvakrát slavnostní setkání těch nejlepších kolektivů v jednacím sále Poslanecké sněmovny překazila hygienická situace spojená s covidem-19. Organizátoři věří, že v květnu 2022 už nic nebude bránit tomu, aby děti a jejich srdce opět zaplnily sněmovnu. Foto: archiv MŠ Čtyřlístek, Říčany u Prahy

Už na 31.500 účastníků ze stovek škol po celé republice a 1575 uskutečněných projektů. To je Srdce s láskou darované, které právě vstoupilo do osmého ročníku. Zvítězí v něm každý, kdo se zapojí.

Srdce s láskou darované není obyčejná soutěž. Je to výzva, hledání, objevování, sdílení, poselství. Všichni, kdo se k tomuto projektu přidají, získají novou zkušenost a zážitky, prima pocit, že někomu udělali radost, pomohli, že něco vytvořili společně. A v očích desetičlenné odborné poroty, v níž zasedají mimo jiné také herci pražské Ypsilonky (Martin Dejdar, Jiří Lábus a Jan Jiráň; ředitel divadla Jan Schmid je jejím předsedou), jsou nakonec vítězové všichni. Proto také všechny přihlášené týmy získají drobné odměny na památku. A na patnáct nejlepších kolektivů čekají opravdu hodnotné ceny.

Projekt, nad kterým převzal již tradičně záštitu předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a hlavním partnerem je Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, má v podtitulu heslo "Učíme děti mít srdce na správném místě“. Jeho cílem je podpořit vedle tradičních hodnot, jako jsou láska, přátelství, úcta a rodina, také kreativitu, týmovou práci a mezigenerační komunikaci.

Podrobná pravidla aktuálního ročníku, bohatý výčet nádherných odměn a další detaily včetně kompletní galerie prací najdete na webových stránkách www.srdceslaskou.cz a v zářijovém čísle časopisu AGE. Přihlásit se lze pouze přes tento web, a to až do 1. března 2022.

Soutěž vyhlašují a pořádají společnosti ANTECOM a KOH-I-NOOR HARDTMUTH.

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.

produkce@antecom.cz

www.srdceslaskou.cz

www.age-management.cz

www.antecom.cz

priloha

Keywords ČR-školy-společnost-firmy-ANTECOM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system
Media, society and lifestyle