VIDEOSTREAM ZDARMA: Budoucí podoba české energetiky

ČTK bude ve středu 22. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskové setkání společnosti EGÚ na téma budoucí podoby české energetiky. Vystoupí člen představenstva ČEPS Pavel Šolc, ředitel strategie EGÚ Brno Michal Macenauer, ředitel business developmentu GENTEC CHP Jiří Novák a ředitel odboru energetiky a ochrany klimatu MŽP Pavel Zámyslický. Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne ve 13:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na sociálních sítích. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/c3HJLIJMHU8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-energie-ekologie-trh-Brno-22.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region