VIDEOSTREAM ZDARMA: Beseda s europoslanci a experty o covid...

ČTK bude ve středu 22. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line besedu o schváleném digitálním certifikátu EU, který měl v hlavní turistické sezóně ulehčit volný pohyb osob v unii a přispět k postupnému rozvolňování a koordinovanému rušení protipandemických omezení. Pozvání přijali europoslankyně za hnutí ANO Dita Charanzová, místopředseda a europoslanec za Piráty Marcel Kolaja, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza a generální ředitel agentury CzechTourism Jan Herget. Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 16:00.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na sociálních sítích. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JaTMaRBye4c" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

PROTEXT

Keywords ČR-EU-koronavirus-komunikace-Praha-22.09.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region