Nový mikrofon YENKEE Alien osloví začátečníky i ostřílené streamery

Rádi byste spustili vlastní podcast nebo vás láká streamování on-line her? Teď je ta správná doba si pořídit nový USB mikrofon Alien YMC 1060. Propůjčte svůj hlas originálnímu obsahu a posuňte svá počínání o úroveň výš. Jednoduché ovládání, originální podsvícení a kvalitní přenos zvuku je vše, co potřebujete.

Jedno tlačítko zvládne všechno

Mikrofon YENKEE Alien je vhodný pro nováčky i sebevědomé hlasatele. Díky jednoduchému ovládání se s ním sžije opravdu každý. Dotykové ovládání mikrofonu umí tzv. instant mute, ztlumit zvuk jediným dotykem. Vyhnete se tak nechtěným nahrávkám či chybám. Tlačítko navíc mění RGB podsvícení mikrofonu.

Až 7 jednotlivých barev a 4 LED režimy lze sladit s vaší náladou i nahrávacím studiem. Ať už se rozhodnete pro příjemné ambientní podsvícení či zářivé barvy, během nahrávání budete sršet stylem i profesionalitou. Podsvícení lze však pro ničím nerušené nahrávání také vypnout.

Všestrannost je jeho druhé jméno

Současní i budoucí streameři ocení kompatibilitu mikrofonu YENKEE Alien s hlavními streamovacími platformami a zařízeními se systémy WIN 7/8/10, Mac®, PS3® / PS4®, Android a iOS. Mikrofon stačí připojit přiloženým USB kabelem o délce 1,7 m a pustit se do nahrávání.

Kvalitní nahrávání zajišťuje tzv. kardioidní (ledvinový) polární vzor mikrofonu, který se soustřeďuje na zvuk především zepředu. Tím se eliminuje hluk z okolí tak, abyste vy ani vaši posluchači nebyli zbytečně rušeni. Zachycené mluvené slovo neobsahuje ruchy okolí, ale pouze váš hlas.

Mikrofon Alien je všestranný. To dokazuje tím, že ho lze odmontovat z původního stojanu a napojit na jakékoli rameno se standardizovaným závitem 5/8”. S ohledem na flexibilitu, rozměry 195 x 67 x 240 mm a hmotnost 664 g je mikrofon ideálním příslušenstvím do pracovny, studia i do pokoje streamového génia.

Mikrofon se nabízí v obchodech za doporučenou cenu 1699 Kč.

ikona YMC 1060 RGB mikrofon ALIEN

Kontakt: