Černobílá klasika bezdrátového příslušenství Yenkee vybaví nejen kancelář

Zařiďte si stylovou kancelář, studovnu nebo si jen zpříjemněte život bezdrátovými doplňky Yenkee. Už vás nebudou trápit klubka nevzhledných kabelů či naopak nedostatek adaptérů a zásuvek. Nabíječky, sluchátka i klávesnice umí ještě stále překvapit. Stylově jednoduchý vzhled a skvělá výkonnost okouzlí každého, stačí si jen vybrat. Šáhnete po luxusním černém provedení nebo bílé eleganci?

Nabíjení už nemůže být jednodušší

Denně využíváme řadu zařízení, od telefonu, sluchátek, až po notebooky a tablety. S jejich používáním však pravidelně vzniká jeden problém. Vybitá baterie ve špatný okamžik jistě potrápila každého z nás. Ale kdo je ochotný s sebou neustále nosit několik nabíječek, horu kabelů a rozbočovačů? Co kdyby tu bylo pohodlné řešení? Yenkee nabízí hned několik!

Chytrá GaN nabíječka do sítě YAC 2065 zvládne najednou nabít až tři zařízení najednou. Kompaktní rozměry v bílém provedení skrývají výkon 65 W, který si poradí s notebookem i telefonem zároveň. Nabíječka nastaví optimální výkon tak, aby připojená zařízení nabíjela co nejrychleji a bez poškození. Dva USB-C porty a USB-A konektor umí pracovat s nabíjecími technologiemi Quick Charge, Apple 2,4 A nebo Power Delivery, a zajistí tak pohodlné nabíjení různých typů i značek zařízení.

Klasickým nabíječkám odzvonilo, přichází doba bezdrátová

Chcete se zbavit kabelů? Vsaďte na jednu z bezdrátových nabíječek. Pohodlná vychytávka i stylový doplněk chytré kanceláře zvládne používat každý. Stačí jen přiložit. Třeba na model YAC 5150, nabíječku s výkonem 15 W, ideální pro telefon s bezdrátovou technologií nabíjení Qi. Jednoduché, avšak stylové tělo nabíječky zabírá minimum místa a jemným LED světlem informuje o stavu nabíjení. Pokud používáte více zařízení najednou jistě uvítáte také YAC 5300 nabíjecí stanici 3v1. Umí totiž nabít nejen telefon, ale i Apple sluchátka či hodinky, a to všechno najednou. Nabíjecí stanici s výkonem 15 W můžete zvolit v decentní bílé barvě nebo vsadit na černý lesk. Ať už si zvolíte jakoukoliv variantu, nabíječka bude vypadat dobře na nočním stolku i v chytré kanceláři.

Dobrá klávesnice je základ

Kvalitní příslušenství a doplňky umí výrazně zpříjemnit práci i zábavu s počítačem a dalšími zařízeními. Už dlouho přemýšlíte o nákupu kvalitní a lehké klávesnice? Vyzkoušejte dobíjecí klávesnici YENKEE TRIM YKB 2000, která s dosahem 10 metrů a výdrží až 90 hodin potěší každého pracanta. Ať už jste zvolili home office nebo jste se vydali do kanceláře, tato klávesnice vám udělá radost tichými tlačítky s rychlou odezvou, spolehlivým 2,4 GHz připojením i chytrým režimem, který šetří baterii. Po dlouhé pracovní seanci klávesnici dobijete přiloženým USB kabelem třeba právě přes počítač či notebook. Hliníkové provedení zajišťuje lehkost i odolnost, ale hlavně líbivý design, který zapadne do každého interiéru.

Kabely v uších nahradí sluchátka Lounge

A protože Yenkee umí kombinovat příjemné s užitečným, nabízí model bezdrátových sluchátek Lounge YHP 02BT. Nenápadná černá či naopak sněhově bílá ve variantě Gemini sluší každému, a ještě lépe se nosí. Citlivé ovládání a stabilní Bluetooth 5.0 přenos dovoluje používat sluchátka, aniž byste museli při poslechu hudby či telefonování držet v ruce telefon. Pouzdro nabité USB-C kabelem zvládá dobíjet sluchátka na dalších 20 hodin, takže zvládnete po cestě do práce zvládnete poslechnout oblíbený podcastů, a ještě v nich zbyde dost síly na pracovní telefonáty. Díky kvalitním komponentům umí také šikovně blokovat kancelářský šum i hluk z ulice tak, aby vás nikdo a nic nerušilo. Sluchátka jsou kompatibilní s Android i iOS.

Kontakt:

Soňa Keppertová