Dreame Technology uvádí na trh inteligentní robotický vysavač, který mění úklid domácnosti

Dreame Technology, přední světová společnost v oblasti chytrých domácích úklidových spotřebičů, uvede během exkluzivní akce Dreame Brand Fest 2021 na AliExpress svou novou vlajkovou loď Dreame Bot Z10 Pro Auto-Empty Robot Vacuum and Mop. Dreame Bot Z10 Pro s mottem „Udělej to všechno jednou za 65 dní" vylepšuje výkonný robotický vysavač díky automatickému odstraňování nečistot, přesné navigaci založené na technologii LiDAR a inteligentnímu a personalizovanému úklidu.

Dreame Bot Z10 Pro slouží jako dokovací stanice s automatickým vyprazdňováním a nabíjecí základna, do 4l uzavřeného sběrného vaku na prach se vejde prach a nečistoty až za 65 dní, takže si uživatelé mohou užívat chytrého úklidu podlah po dobu delší než dva měsíce, aniž by se museli obtěžovat s vysypáváním sáčku na nečistoty. Automatická vyprazdňovací stanice po každé pochůzce automaticky vyčistí prachovou nádrž robota. Proces likvidace prachu je optimalizován použitím konstrukce s dvojitým prouděním vzduchu. Nečistoty jsou vyfukovány z jedné strany prachové nádoby, zatímco na druhé straně probíhá výkonné sání. Kombinovaná síla nutí prach efektivněji se přemísťovat do sběrného vaku.

Díky špičkové navigaci LiDAR a 3D zobrazovacím algoritmům v reálném čase se robot dokáže inteligentně pohybovat po vašem domově bez zásahu člověka. Jakmile lépe pozná prostředí vaší domácnosti, naučí se nejúčinnější způsob úklidu. Dreame Bot Z10 Pro se může pochlubit vynikající detekcí objektů na zemi (jako jsou pantofle, kabely, nohy stolů a židlí atd.), čímž se přesně vyhýbá překážkám a zároveň zabraňuje náhodné kolizi a zamotání. Proto zajišťuje bezproblémový úklid i ve složitém prostředí, je chytřejší a účinnější.

Personalizovaný úklid zajišťují pokročilé možnosti vlastního úklidu v aplikaci, včetně mapování více podlaží, označování místností, výběru konkrétních oblastí úklidu a nastavení virtuálních zón se zákazem vstupu. Například v kuchyni můžete zvýšit sací výkon, abyste odstranili skvrny od jídla, a v ložnici zvolit nižší úroveň.

Dreame Bot Z10 Pro je nabitý 4000 Pa silným sacím výkonem pro odstranění odolných nečistot a zbytků na jeden průchod a 150minutovou dobou provozu pro zametání plochy až 250m?, ideální pro nepřerušovaný a hloubkový úklid. Ať už máte doma dlažbu nebo koberce, vysávání a vytírání 2 v 1 Dreame Bot Z10 Pro vám pomůže udržet vaše okolí v čistotě díky vysávání prachových částic a vytírání podlahy pro další vrstvu úklidu.

„Dreame Bot Z10 Pro umožňuje lidem užít si domácí úklid s inteligencí a pohodlím. Tento produkt má osvobodit lidi od domácích prací a vytvořit příjemné prostředí pro život prostřednictvím dokonalého autonomního úklidu," uvedl Frank Wang, mezinárodní marketingový ředitel společnosti Dreame Technology.

Neuvěřitelně výkonný a inteligentní Dreame Bot Z10 Pro bude od 10. srpna k dostání na exkluzivním Brand Festu AliExpress.

Období prodeje: 10. srpna 2021 9: 00 -14. srpna 2021 08: 59 (CEST)Akční cena (bez daně): 416,99 USDVýhody včasného přihlášení: kupon na 20 USD + 5 jednorázových sáčků na prach pro každý Z10 Pro

Podrobnější informace o Dreame Brand Festu najdete na zde.

O společnosti Dreame Technology

Společnost Dreame Technology, která byla založena v roce 2015, je inovativní spotřebitelská společnost zaměřená na chytré domácí úklidové spotřebiče s vizí posílit život prostřednictvím technologií. Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Twitteru. Další informace naleznete na adrese https://www.dreame-technology.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1586052/Dreame_Bot_Z10_Pro_Auto_Empty_Robot_Vacuum_Mop_Get_65.jpg

KONTAKT: Grace Čchü, pr@dreame.tech, Tel.: 400-875-9511

Keywords Čína-stroje-Dreame Technology

Region