Společnost Eureka je lídrem v proměně úklidu domácností

Sto let stará značka vysavačů zahajuje strategii globalizace

Eureka (https://www.amazon.de/dp/B096FP2DKT?ref=myi_title_dp), značka vysavačů založená v roce 1909 v Detroitu ve státě Michigan, oznámila zahájení globalizační kampaně rozšířením svého marketingového úsilí po celém světě. Cílem je změnit zážitek z úklidu domácnosti.

Značka Eureka si udržuje vynikající pověst již více než 100 let od svého založení a její podíl na trhu s úklidovými prostředky pro domácnosti kumulativně přesáhl 20 % a slouží více než sto milionům rodin na celém světě.

Společnost Eureka se zaměřila na posílení svých kapacit v oblasti výzkumu a vývoje nových produktů a zároveň na rozšíření prodejních kanálů na různých trzích. Jako profesionální úklidová značka Eureka neustále zdokonaluje své výrobky a navíc vytváří kompletní portfolio nabídky v pěti hlavních kategoriích: tyčové vysavače, podlahové vysavače, stojanové vysavače, nádobové vysavače a robotické vysavače.

Klíčovým faktorem úspěchu společnosti Eureka je její odhodlání řídit své úsilí v oblasti výzkumu a vývoje zpětnou vazbou od uživatelů, což vede k tomu, že společnost neustále zlepšuje zkušenosti spotřebitelů s úklidem prostřednictvím neustálého vývoje nových a inovativních výrobků, které jsou vhodné pro použití v různých zemích a na různých trzích a použitelné v různých domácnostech.

Společnost Eureka založila více než osm výzkumných a konstrukčních center po celém světě a pro své výrobky získala po celém světě více než 400 patentů. Tým průmyslového designu značky získal za poslední rok řadu mezinárodních patentů a autoritativních ocenění, včetně cen IF, Red Dot a IDEA. Především tyčový vysavač Eureka Stylus byl americkým časopisem Good Housekeeping označen za „nejhodnotnější tyčový vysavač roku 2020".

Společnost Eureka připisuje své silné schopnosti v oblasti výzkumu a vývoje výkonné hardwarové podpoře. Díky inteligentní štíhlé továrně a inteligentnímu centru pro testování kvality si značka vybudovala kompetence v oblasti výzkumu a vývoje technologií hloubkového čištění a v oblasti inteligentní a štíhlé výroby, které jí umožňují neustále zaujímat vedoucí postavení ve vývoji nejmodernějších technologií a udržovat vysokou úroveň kvality v uplynulých 100 letech.

S pevným odhodláním usilovat o inovace v oblasti technologií a být průkopníkem ve vývoji nových výrobků spolu s pokrokem v globální expanzi si společnost Eureka klade za cíl poskytovat spotřebitelům po celém světě vynikající a pohodlnější zážitek z úklidu domácnosti.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1585055/20210412163229.jpg

KONTAKT: Felix Chen, 86-757-26338888

Keywords USA-stroje-služby-firmy-Eureka

Region