PROTEXT VIDEO: E.ON – Změřili jsme sílu úsměvu

ČTK bude ve středu 28. července v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line prezentaci výsledků výzkumu společnosti E.ON k změření síly úsměvu při jednání se zákazníkem, který byl realizován ve spolupráci s psychology z Univerzity Palackého v Olomouci. V rámci prezentace budou představena i čísla a statistiky ze zákaznické péče a informace o dalších aktivitách ve druhé polovině roku. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/03P0tPUDUjY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-věda-trh-zajímavosti-energie-E.ON ČR-Praha-28.07.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region