Společnost iHerb oznamuje důvěrné předložení konceptu registračního prohlášení pro navrhovanou primární veřejnou nabídku akcií

Společnost iHerb Holdings, Inc. ve čtvrtek oznámila, že důvěrně předložila Komisi pro cenné papíry a burzy (SEC) prostřednictvím formuláře S-1 koncept registračního prohlášení, týkajícího se navrhované první veřejné nabídky kmenových akcií. Množství nabízených akcií a cenové rozpětí navrhované nabídky nebyly dosud stanoveny. Očekává se, že první veřejná nabídka bude učiněna poté, co SEC dokončí proces kontroly, s ohledem na stav trhu a další podmínky.

Tato tisková zpráva nepředstavuje nabídku k prodeji ani výzvu k nákupu jakýchkoliv cenných papírů. Veškeré nabídky, požadavky nebo žádosti ke koupi nebo k prodeji cenných papírů budou prováděny v souladu s registračními požadavky zákona o cenných papírech z roku 1933 v platném znění („Zákon o cenných papírech"). Toto oznámení se vydává v souladu s předpisem 135 Zákona o cenných papírech.

O společnosti iHerb

Představujeme největší světovou platformu elektronického obchodování zaměřenou na obchod s vitamíny, minerály a doplňky stravy (VMS), a naše pozornost se stále intenzivněji upírá i k dalším oblastem spotřebitelské péče o zdraví a wellness. Důvěřují nám miliony lidí ve více než 185 zemích, kterým nabízíme vybrané portfolio značkových a inovativních produktů třetích stran i vlastních s tou nejvyšší možnou hodnotou, které pohodlně dodáváme až přímo do jejich domovů.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/742063/iHerb_Logo.jpg

KONTAKT: Nicole Rohrerová, ředitelka pro značku a obsah, press@iherb.com; Cassandra Bujarski / Steven Goldberg, Sard Verbinnen & Co., iherb-SVC@sardverb.com

Keywords USA-elektronika-zdraví-burzy-iHerb

Region