130. kantonský veletrh se bude konat online i offline

130. ročník čínského veletrhu importu a exportu (Kantonský veletrh) se bude konat ve sloučeném formátu, online i offline, od 15. října do 3. listopadu 2021. Letošní ročník Kantonského veletrhu nabídne expozice v 51 výstavních sekcích rozdělených podle 16 kategorií produktů spolu s vyhrazenou „venkovskou vitalizační zónou". V té budou představeny produkty z mnoha venkovských oblastí Číny a bude přístupná návštěvníkům virtuálně i osobně.

Fyzický veletrh bude i nadále probíhat ve známém třífázovém formátu, přičemž každá fáze bude trvat 4 dny. Celková výstavní plocha činí 1,185 milionu metrů čtverečních a očekává se, že tuto obrovskou plochu zaplní přibližně 60 000 standardních stánků. Na veletrh jsou zváni jak čínští zástupci zahraničních organizací a společností, tak i domácí kupující. Na webových stránkách veletrhu byly představeny inovativní funkce, díky kterým se plynule propojí s prostorem konání fyzické akce. To umožňuje navštívení offline verze veletrhu většímu počtu návštěvníků.

Kantonský veletrh je komplexní mezinárodní obchodní událostí, která se v porovnání s dalšími veletrhy v Číně může chlubit nejdelší historií, největším měřítkem, nejširší nabídkou vystavených produktů a největším obchodním obratem. 130. kantonský veletrh je také velmi význačný vzhledem k letošnímu stému výročí založení Komunistické strany Číny. Ministerstvo obchodu navazuje úzkou spolupráci s vládou provincie Kuang-tung s cílem posílit a urychlit realizaci rozličných předložených plánů, včetně celkové organizace veletrhu, oslavných akcí a dalšího upevnění pozice Kantonského veletrhu jako platformy pro všestranný rozvoj. Dalším cílem je současně konsolidovat působivé úspěchy dosažené v oblasti prevence a kontroly COVID-19.

Z hlediska sociálního a hospodářského rozvoje bude veletrh sloužit k posílení nového modelu národního rozvoje, který klade největší důraz na domácí hospodářský oběh, zatímco domácí i mezinárodní hospodářský oběh se současně vzájemně posilují.

Na velkolepé oslavy 130. kantonského veletrhu jsou zvány čínské i mezinárodní společnosti s cílem společně pomoci vytvořit lepší budoucnost.

Čínské centrum zahraničního obchodu

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1578593/1.jpg

KONTAKT: Paní Chloe Cai, Tel: +86-20-8913 8622, e-mail: caiyiyi@cantonfair.org.cn

Keywords Čína-obchod-trh-Ministry of Commerce-PRC