PROTEXT VIDEO: Seminář Informační válka Čínské...

ČTK bude v pátek 23. července v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line seminář Informační válka Čínské komunistické strany a čínská diplomacie vlčích válečníků, který pořádá projekt Sinopsis, americké velvyslanectví v ČR a Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze. Přímý přenos začne ve 12:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0hAYqC8OhA4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-USA-Čína-Tchaj-wan-diplomacie-sněmovna-Praha-23.07.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region