Skupina NSO reaguje na pokračující falešná obvinění organizace Forbidden Stories

Připisuje se mluvčímu NSO:

"Už toho bylo dost!"

"Vzhledem k nedávné plánované a dobře organizované mediální kampani vedené společností Forbidden Stories a prosazované zájmovými skupinami a vzhledem k naprostému ignorování faktů NSO oznamuje, že již nebude odpovídat na dotazy médií v této věci a nebude se zapojovat do této zlovolné a pomlouvačné kampaně."

"Znovu prohlašujeme:

Seznam není seznamem cílů nebo potenciálních cílů společnosti Pegasus.

Čísla v seznamu nesouvisejí se skupinou NSO.

Jakékoli tvrzení, že jméno na seznamu musí nutně souviset s cílem nebo potenciálním cílem společnosti Pegasus, je chybné a nepravdivé.

NSO je technologická společnost. Systém neprovozujeme, ani nemáme přístup k údajům našich zákazníků, přesto jsou povinni nám tyto informace v rámci vyšetřování poskytnout.

Společnost NSO důkladně prošetří jakýkoli věrohodný důkaz o zneužití svých technologií, jako tomu bylo vždy, a v případě potřeby systém vypne.

NSO bude pokračovat ve svém poslání zachraňovat životy, pomáhat vládám po celém světě předcházet teroristickým útokům, rozbíjet pedofilní, sexuální a drogové gangy, hledat pohřešované a unesené děti, lokalizovat přeživší uvězněné pod zřícenými budovami a chránit vzdušný prostor před rušivými průniky nebezpečných dronů."

O společnosti NSO Group

Společnost NSO Group je předním vývojářem technologií, který poskytuje vládám a orgánům činným v trestním řízení licence na softwarová řešení pro vyšetřování a prevenci teroristických činů, boj proti trestné činnosti a zvyšování veřejné bezpečnosti. Produkty společnosti NSO byly úspěšně použity k:

– prevenci terorismu, včetně násilí se střelnými zbraněmi, bombami v autech a sebevražednými atentátníky v dopravních uzlech, veřejných parcích, na trzích, koncertních místech, ve sportovních arénách a na dalších veřejných místech

– rozbití skupin zneužívajících děti, obchodujících se sexem a drogami a operujících v oblasti praní špinavých peněz

– hledání a záchraně unesených dětí

– pomoci záchranným týmům při hledání přeživších uvězněných pod zřícenými budovami po přírodních katastrofách nebo stavebních haváriích

ŠÍŘENÉ SPOLEČNOSTÍ MERCURY PUBLIC AFFAIRS, LLC, REGISTROVANÝM ZAHRANIČNÍM AGENTEM, JMÉNEM SPOLEČNOSTI Q CYBER TECHNOLOGIES LTD. JSOU DALŠÍ INFORMACE K DISPOZICI NA MINISTERSTVU SPRAVEDLNOSTI, WASHINGTON, DC.

KONTAKT: media@nsogroup.com

Keywords Izrael-rozvědky-počítače-média-NSO

Region
Near East