PROTEXT VIDEO: Ekonomika prevence a snižování rizik nemocí...

ČTK bude ve čtvrtek 22. července v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Zdravotnického deníku o ekonomice prevence a snižování rizik u kardiovaskulárních, onkologických a duševních onemocnění. Zúčastní se premiér Andrej Babiš, ministři zdravotnictví České republiky a Slovenska Adam Vojtěch a Vladimír Lengvarský a další. Přímý přenos začne ve 14:45.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dh_K9nVnT4M" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-Slovensko-koronavirus-internet-vláda-prevence-Praha-22.07.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic