PROTEXT VIDEO: Aliance pro budoucnost se rozrostla o dalšího partnera

Aliance pro budoucnost se rozrostla o dalšího partnera, kterého představí na tiskové konferenci, kde rovněž zveřejní priority svého volebního programu a okomentuje nejnovější politické dění. Tisková konference se uskuteční ve středu 14. července od 11:00 v Kongresové hale Výstaviště PVA EXPO Praha Letňany.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/uIWOVfwFae4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-strany-volby-sněmovna-APB-Praha-14.07.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region