PROTEXT VIDEO: TK Asociace exportérů a Raiffeisenbank k...

Na tiskové konferenci Asociace exportérů a Raiffeisenbank bude představena aktuální prognóza Indexu exportu a také komentář k aktuálnímu vývoji zahraničního obchodu. Index Exportu je unikátní nástroj umožňující predikci vývoje výkonnosti českého exportu v několikaměsíčním předstihu na základě řady statistických dat a vybraných předstihových indikátorů. Tisková konference se uskuteční 14. července od 10:00 a vystoupí na ní Helena Horská – hlavní ekonomka Raiffeisenbank a Otto Daněk – místopředseda Asociace exportérů.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GbEaSEekkhY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-obchod-hospodářství-14.07.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region