PROTEXT VIDEO: On-line konference s odborníky na investice do umění

Private equity zažívá největší aktivitu za 40 let, nemovitosti letí nahoru a hedge fondy po delší odmlce znovu poráží trhy. Jak tyto investice efektivně zakomponovat do diverzifikovaného portfolia? A jak se pohybovat na trhu s uměním? I o tom budou hovořit odborníci na investice do umění na Čtvrtletní snídani a konferenci Investiční výhledy.

Akci pořádá společnost EMUN Family Office ve spolupráci s generálním partnerem KPMG ČR a hlavním partnerem, kterým je PPF banka. Mediálním partnerem je magazín Reportér. Čtvrtletní snídaně s hlavním tématem Alternativní investice - Investice do umění proběhne on-line zde na stránkách Českých novin a na webu Investicnivyhledy.cz 14. července od 9:00 do 10:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YIXks1Dfqgs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-hospodářství-finance-výtvarné-Praha-14.07.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region