PROTEXT VIDEO: Vyhlášení finalistů soutěže E.ON Energy Globe

ČTK bude ve čtvrtek 1. července v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line vyhlášení finalistů ekologické soutěže Energy Globe. Odborná porota v čele se zástupci Akademie věd ČR vybrala deset finalistů v pěti kategoriích Oheň, Voda, Vzduch, Země a Iniciativa. Akce se zúčastní se generální ředitelka E.ON v České republice Claudie Viohlová. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

Keywords ČR-ekologie-energie-ocenění-Praha-01.07.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region