PROTEXT VIDEO: Setkání lídrů českého stavebnictví

ČTK bude ve středu 30. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line setkání lídrů českého stavebnictví. Mimořádné setkání vlády s generálními řediteli stavebních a developerských firem. Tématem bude prezentace výsledků nejnovější kvartální analýzy českého stavebnictví Q2/2021, Národní plán obnovy - plán reforem a investic pro stavebnictví v ČR, Nové programové období ESIF, Nová legislativa na podporu rychlejší výstavby, Strategie a koncepce ministerstva pro místní rozvoj a ministerstva průmyslu a obchodu. Přímý přenos začne ve 13:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

Keywords ČR-hospodářství-stavby-vláda-30.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Building industry, housing and real property