PROTEXT VIDEO: Konference: Zelená ekonomika

ČTK bude v úterý 29. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Zelená ekonomika: zdravá města a moderní regiony. Vystoupí předseda výboru pro záležitosti Evropské unie Senátu ČR Mikuláš Bek, energetická manažerka města Prostějov Kateřina Vosičková, Martin Madej z Aliance pro energetickou soběstačnost a další. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

Keywords ČR-hospodářství-správa-energie-ekologie-Brno-29.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM-OPRAVA

Region
Brno region

Politics, public administration and courts