PROTEXT VIDEO: Konference Když staví soused, bohatneš i ty

ČTK bude v pátek 25. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line konferenci Když staví soused, bohatneš i ty, jejímž cílem je iniciovat potřebnou změnu myšlení společnosti vedoucí k budoucímu rozvoji celé České republiky a blahobytu jejích občanů. Zúčastní se ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová a zakladatel Passerinvest Group Radim Passer. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Keywords ČR-stavby-správa-zákon-Praha-25.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic