PROTEXT VIDEO: TK ERÚ ke spotřebitelským podáním...

ČTK bude ve čtvrtek 24. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line TK Energetického regulačního úřadu (ERÚ) k vývoji počtu a struktury spotřebitelských podání v letošním i loňském roce a novele energetického zákona. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/d2d5FiUi8U8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-energie-trh-zákon-ERÚ-Praha-24.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region