PROTEXT VIDEO: Průzkum Covidové vysvědčení

ČTK bude ve středu 23. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line prezentaci společného průzkumu Newton University, serveru vysokeskoly.cz a agentury Behavio na téma: Covidové vysvědčení - Studenti jsou přetížení a demotivovaní, třetina trpí depresemi. Přímý přenos začne ve 12:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hRHIYzAjPm0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

Keywords ČR-školy-koronavirus-střední-vysoké-Praha-23.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic