Glamhive & Mary Kay Global Design Studio oznamují vůbec první globální TikTok reality show založenou na stylu s názvem Step & Repeat, která představuje talenty v oblasti šatníku, líčení a účesů od uživatelů TikTok po celém světě

Stephanie Sprangersová, generální ředitelka a zakladatelka společnosti Glamhive

V show Step & Repeat se představí hvězdné talenty, včetně stylisty celebrit a kostýmního návrháře Johnnyho Wujeka jako moderátora spolu s celosvětově uznávanou stylistkou celebrit Nicole Chavezovou, kadeřníkem celebrit Andrewem Fitzsimonsem a generální ředitelkou a zakladatelkou Fashion Bomb Daily Claire Sulmersovou.

Společnosti Glamhive a Mary Kay Global Design Studio dnes oznámily Step & Repeat, vůbec první stylovou show na TikToku. Step & Repeat je pětitýdenní stylová soutěž a mentorský program, v němž garderobiéři, vizážisté a kadeřníci z celého světa soutěží v rychlém prostředí TikToku o svůj obchodní úspěch. Mezinárodní soutěž je otevřená pro všechny a probíhá od 22. června na TikToku.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20210617005552/en/

Komunita TikToku roste od začátku pandemie neuvěřitelným tempem a na platformě se každý den objevují nové jedinečné talenty. Nejambicióznější z nich svou popularitu přetváří do obchodních příležitostí a mění zábavu v podnikání, což je způsob myšlení, který podporují a chválí jak Glamhive, tak Mary Kay, zejména nyní, kdy se svět otevírá „novému normálu“ a mnozí se pouštějí do nových profesních drah.

Obě společnosti věří, že nyní je čas shromáždit talenty, od těch zavedených až po hvězdy, které na svůj objev teprve čekají, a pomoci jim rozvíjet jejich osobní značky, což je jeden z klíčů k úspěchu v oblasti stylu a podnikání. Proto vyhlašují Step & Repeat, vůbec první celosvětovou stylovou soutěž na TikToku, která každý týden poskytuje vítězům strukturu, uznání a odměny.

Glamhive a Mary Kay Global Design Studio společně vytvořily Step & Repeat jako globální scénu, která je otevřená všem, kteří chtějí prorazit na mezinárodní scéně a chtějí získat uznání za svůj neuvěřitelný talent v oblasti šatníku, líčení a vlasového stylingu.

Moderátor pořadu Step & Repeat Johnny Wujek (mezi jeho klienty z řad celebrit patří např.: Katy Perry a Mariah Carey), vyhlásí tematickou výzvu a uživatelé TikToku vytvoří svůj nejlepší šatník, make-up nebo účes na zadané téma. Videa budou obsahovat vlastní zvuk pořadu „Step & Repeat“, hashtag #stepandrepeat a hashtag spojený s každou výzvou, což porotcům pořadu umožní objevit všechny příspěvky.

Hvězdná porota ve složení Nicole Chavezová (mezi její klienty z řad celebrit patří např.: Scarlett Johansson, Kristen Bell a Catherine Zeta-Jones), Claire Sulmersová (generální ředitelka a zakladatelka mediální a e-commerce společnosti Fashion Bomb Daily) a Andrew Fitzsimons (mezi jeho klienty z řad celebrit patří: rodina Kardashianových) bude v duelu vybírat ty nejlepší looky z celého světa a hlasovat pro vítěze v jednotlivých kategoriích. Kromě toho se v pořadu objeví speciální hosté, kteří se předvedou v překvapivých duetech; uživatelé TikToku mohou v duetech vzájemně kombinovat jednotlivé výtvory a fandit svým oblíbeným účastníkům.

Na konci každé výzvy vyhlásí moderátor Johnny Wujek vítěze v každé kategorii: šatník, make-up a účes. Každý vítěz obdrží peněžní odměnu a hodinovou mentorskou schůzku s jedním z devatenácti lídrů v oboru, kteří se ujmou mentorství.

Na konci pěti týdnů vyhlásí Step & Repeat celkového vítěze každé kategorie, který bude na základě příspěvků z celého světa zvítězí jako nejlepší v oblasti šatníku, líčení a účesů.

Stephanie Sprangersová, generální ředitelka a zakladatelka společnosti Glamhive (spoluautorka show Step & Repeat) „Naším cílem je inkluzivita + příležitosti. Přihlásit se může kdokoli. Vyhrát může kdokoli. A vítězové mají příležitost k rozhovoru, který jim může opravdu změnit život - to je to, co všechny nejvíce přitahuje.“

Stephanie Sprangersová je zakladatelkou a výkonnou ředitelkou společnosti Glamhive, online služby pro osobní styling, která přináší profesionální osobní stylisty a vizážisty přímo z Hollywoodu a Instagramu pro každého. Pod jejím vedením vyvinula společnost Glamhive vlastní software, který stylistům umožňuje provádět klienty stylistickým zážitkem, který je 100% online, což znamená, že lidé mohou pracovat se stylisty kdekoli na světě.

Johnny Wujek, stylista hvězd a kostýmní návrhář (moderátor pořadu Step & Repeat) „Step and Repeat bude oslavou kreativity a inovací. Nemohu se dočkat, až budu svědkem všeho toho globálního půvabu, který zde najdeme.“

Legendární kostýmní výtvarník a stylista HBO Max Wujek vyniká stylizací pro každou situaci. Jeho styly jsou ikonické, protože se stal jedním z nejžádanějších stylistů na světě, od masového glamour (Kim Kardashian) přes edgy-cool (Kate Mara) až po pobuřující pop (Katy Perry).

Nicole Chavezová, stylistka celebrit (porotkyně soutěže Step & Repeat) „Jsem nadšená, že mohu povzbuzovat a podporovat kreativce, jako jsem já, když se všichni učíme orientovat v post-pandemickém světě, kde se reálný život prolíná s digitálním a posouvá naši kariéru kupředu.“

Chavezová je jednou z nejžádanějších stylistek současnosti. Mezi její klienty patří přední hvězdy jako Kristen Bell, Rachel Bilson, Jessica Simpson, Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones a mnoho dalších. Její práce se objevila v mnoha publikacích, včetně W, InStyle a Harper's Bazaar.

Andrew Fitzsimons, kadeřník celebrit (porotce soutěže Step & Repeat) „Pracoval jsem po celém světě, začínal jsem v Dublinu, pak jsem žil v Paříži a New Yorku. Jako člověk, který odešel ze školy ve 13 letech a vždy se zajímal o umění, budu opravdu hledat někoho s velkou osobností. Někdo, kdo je společenský - to je důležitá součást prodeje vašeho talentu, protože musíte prolomit ledy svou osobností.“

Fitzsimons je mezinárodně uznávaný kadeřník celebrit. Mezi jeho klienty patří Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Shay Mitchell, Ashley Graham, Joan Smalls a další. Jeho práce se objevila v časopisech Vogue, Harper's Bazaar, ELLE a desítkách dalších.

Claire Sulmersová, generální ředitelka a zakladatelka Fashion Bomb Daily (porotkyně soutěže Step & Repeat) „Jsem opravdu nadšená, že mohu být součástí této revoluční soutěže a pokračovat v prosazování rozmanitosti a inkluze v módě!“

Sulmersová je generální ředitelkou a zakladatelkou mediální a e-commerce společnosti FashionBombDaily.com. Její průkopnická práce odstartovala novou vlnu digitální žurnalistiky, která se zaměřovala na znevýhodněnou komunitu afroamerických a latinskoamerických milovníků stylu, kteří se chtěli dozvědět více o značce z kultury. Kromě vývoje a vedení obsahu pro Fashion Bomb Daily a jeho přidružené weby se Sulmersová věnuje psaní pro další platformy, včetně Vogue Italia, Vogue Paris a ESSENCE Magazine.

MENTOŘI:

Mentory jsou stylisté a vizážisté slavných osobností, kteří spolupracují s největšími hollywoodskými hvězdami, jako jsou Angelina Jolie, Serena Williams, Carolyn Murphy, Naomi Watts, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Kristen Stewart, Matthew McConaughey a další. Mezi dalšími významnými osobnostmi z oblasti kostýmního designu, médií a rizikového kapitálu, které působí jako mentoři, jsou:

STYLISTÉ HVĚZD

Meg Chapmanová & Jordan LaValle, The Closet Files

Kesha McCleodová, vizuální architektka/stylistka/autorka

Janelle Millerová, stylistka celebrit

Tara Swennenová, stylistka celebrit

Sonia Youngová, stylistka celebrit

Jennifer Radeová, stylistka celebrit

VIZÁŽISTÉ CELEBRIT

Quinn Murphy, vizážista celebrit

Mary Wilesová, vizážistka celebrit

KADEŘNÍCI CELEBRIT

Laura Rugettiová, kadeřnice celebrit a majitelka The Beauty Can

Larry Sims, kadeřník celebrit

Quentin Thrash, holič a návrhář pánských oděvů

Sheridan Ward, kadeřník celebrit

NÁVRH KOSTÝMŮ

Mandi Lineová, návrhářka kostýmů

MÉDIA

Pandora Amoratisová, ředitelka pro styl, USA, Daily Mail

Alexis Bennettová, redaktorka, časopis Vogue

Kelsey Stiegmanová, hlavní módní editorka, Seventeen

Brian Underwood, ředitel pro kosmetické výrobky, Oprah Daily

PODNIKATELÉ - INVESTOŘI

Carrie Colbertová, generální partnerka, Curate Capital

Další informace najdete na adrese https://www.glamhive.com/tiktok.

O společnosti Glamhive

Společnost Glamhive založila v roce 2017 podnikatelka Stephanie Sprangersová s vizí demokratizace osobního stylingu a s předpokladem, že sebevědomí, které s sebou přináší půvab, by nemělo být vlastní jen bohatým a slavným. Online styling nabízí každému, kdo má připojení k Wi-Fi, přístup ke stylistům, kteří mu poskytnou potřebnou podporu, aby byl sám sebou. Platforma Glamhive je souvislá komplexní platforma pro stylisty, která jim pomáhá rozvíjet jejich síť a podnikání, a to 100% virtuálně.

O společnosti Mary Kay

Mary Kay Ashová světu ukázala, že svět byznysu zdaleka nepatří jen mužům, a před více než 58 lety založila svou vlastní kosmetickou společnost. Měla přitom tři cíle: nabídnou ženám více pracovních příležitostí, vyrábět neodolatelné produkty a udělat svět lepším místem. Její sen se postupem času proměnil v multimiliardovou společnost s miliony nezávislých prodejců v téměř 40 zemích. Společnost Mary Kay investuje do vědy, která za krásou stojí, vyrábí špičkové přípravky pro péči o pleť, kosmetiku či parfémy a spolupracuje s organizacemi z celého světa s cílem podpořit pozitivní sociální dopad. Mary Kay Global Design Studio je interní kreativní agentura, která slouží jako kreativní inkubátor pro spolupráci s módním průmyslem, návrháři a influencery ve společnosti Mary Kay a pro kampaně na podporu značek, které mění design produktů a obalů a digitální inovace zaměřené na spotřebitele. Více informací najdete na stránkách MaryKay.com.

Originální verzi najdete na stránkách businesswire.com https://www.businesswire.com/news/home/20210617005552/en/

Stephanie Sprangersová, zakladatelka a generální ředitelka, Glamhive

stephanie@glamhive.com

+1.206.851.0446

Zdroj: Mary Kay

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords USA-móda-zábava-trendy-Mary Kay