PROTEXT VIDEO: Vyhlášení výsledků soutěže Lemur...

ČTK bude ve čtvrtek 17. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line slavnostní večer a předávání cen za nejlepší projekt v oblasti Public Relations. Šestnáctý ročník oborové soutěže Lemur - Česká cena za Public Relations pořádá Asociace public relations (APRA). Přímý přenos začne v 17:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/J_qUK16q-8c" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

Keywords ČR-reklama-média-služby-ocenění-Praha-17.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region