PROTEXT VIDEO: Konference Výzvy pro transatlantické vztahy...

ČTK bude ve čtvrtek 17. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line mezinárodní konferenci Výzvy pro transatlantické vztahy, kterou pořádá Institut pro politiku a společnost. Zúčastní se premiér Andrej Babiš, ministr dopravy a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček, místopředsedkyně Evropského parlamentu Dita Charanzová, šéfredaktor Financial Times pro Evropu Tony Barber, bývalý poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Mark Pfeifle a další. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7qkgLIE01FU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-diplomacie-Praha-17.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic