DÍKY NOVÉ AVIVÁŽI LENOR BUDE VAŠE PRÁDLO VONĚT, JAKO BY SCHNULO VENKU

Také milujete vůni prádla, které schnulo na čerstvém vzduchu za krásného počasí? Pokud bydlíte v bytě bez balkónu, ve znečištěném městě nebo je zrovna venku špatné počasí, nezoufejte! Nová aviváž od značky Lenor to zachrání – díky jejím unikátním molekulám bude vaše prádlo vonět tak, jako by právě uschnulo na rozkvetlé louce nebo ve vanoucím vánku.

Venkovní sušení na čerstvém vzduchu a dosažení absolutní svěžesti nám může narušit mnoho faktorů. Například velká část české populace žije v bytech, kde nezbývá dostatek prostoru pro venkovní sušení většího množství prádla. Nemluvě o nepříjemných odérech, které může schnoucí prádlo absorbovat z vnitřních prostor – z kuchyně či společných místností. Venkovní sušení navíc není možné v městských oblastech se znečištěným ovzduším či v blízkosti rušných silnic a továren, které produkují pachy, jež by na sušícím prádle ulpěly. Venkovní sušení vám navíc může narušit i špatné počasí či velká zima.

Proto přišla značka Lenor s inovativním řešením, díky kterému si budou moci voňavé a svěží prádlo užít úplně všichni. Nová revoluční aviváž je 2x koncentrovanější, a právě inovovaná technologie zajistí dlouhotrvající svěží vůni přesně takovou, jakou vašemu čerstvě vypranému prádlu dává krásné počasí a svěží čerstvý vzduch. Nová řada aviváží Fresh Air Effect se pyšní třemi druhy dlouhotrvajících vůní – Pink Blossom, Fresh Wind a Summer Day.

Protože se společnost Procter & Gamble intenzivně věnuje udržitelnosti a péči o životní prostředí, jsou nová plastová balení také plně recyklovatelná[1] a vyrobená z recyklovaného plastu. Díky koncentrovanějšímu složení se snížily také počty přepravních vozů, a to až o 60 %, protože jedno balení aviváže vám nyní vydrží mnohem déle. Navíc je i celý výrobní proces velmi šetrný k přírodě a celé naší planetě – továrny totiž využívají 100 % obnovitelné energie a dodržují závazek, že „žádný výrobní odpad nepoputuje na skládky.“

O Lenor Fresh Air Effect

Objevte nové aviváže Lenor Fresh Air Effect a nechte se hýčkat novou úrovní koncentrované svěžesti, jakou jste dříve mohli zažít jen při venkovním sušení na čerstvém vzduchu. Zahalte své prádlo do dlouhotrvající vůně a svěžesti, které neodoláte. Vaše prádlo bude vonět tak, jako by schnulo na čerstvém vzduchu.

Nový! Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind

Nový! Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom

Nový! Lenor Fresh Air Effect Summer Day

Objem: 504/ 840ml

Standardní doporučená cena*: 129 Kč/504 ml a 179 Kč/ 840 ml

Doporučená promo cena*: 80 Kč/504 ml a 100 Kč/840 ml

*Veškerá rozhodnutí týkající se cen, sortimentu, marží a merchandisingu jsou na výhradním uvážení maloobchodníka/velkoobchodníka/distributora. Společnost P&G může ceny produktů pouze doporučit.

[1] Netýká se etikety.

Kontakt pro média: