PROTEXT VIDEO: Aliance pro budoucnost představí volební program

ČTK bude ve středu 16. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci Aliance pro budoucnost (APB), kde uskupení představí priority svého volebního programu pro nadcházející volby do Poslanecké sněmovny PČR. Přímý přenos začne v 11:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hi5-Avx1G_w" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-strany-volby-sněmovna-APB-Praha-16.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region