PROTEXT VIDEO: Debata na téma covidové pasy v EU...

ČTK bude v úterý 15. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line debatu na téma covidové pasy v EU. Diskutovat budou místopředsedkyně Evropského parlamentu Dita Charanzová (ANO), europoslanec Alexandr Vondra (ODS), prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza a generální ředitel agentury pro podporu cestovního ruchu CzechTourism Jan Herget. Přímý přenos začne v 15:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QAnfb-WT_i4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-EU-koronavirus-turistika-parlament-ČTK-Praha-15.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic