PROTEXT VIDEO: TK k šetrnému hospodaření s vodou

ČTK bude v pondělí 14. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line tiskovou konferenci ministerstva životního prostředí a aliance Šance pro budovy na téma šetrného hospodaření s vodou. O zvýhodnění pro zelené střechy, legislativním zakotvení užitkové vody nebo pokračování programů podpory pro šetrné budovy i systémy na hospodaření s vodou pohovoří ministr životního prostředí Richard Brabec a ředitel Šance pro budovy Petr Holub. Přímý přenos začne v 11:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ItESantmhRA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-ekologie-voda-stavby-14.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region