PROTEXT VIDEO: Diskuse zástupců oboru hotelnictví a gastro...

ČTK bude v pátek 11. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat diskusi zástupců oboru hotelnictví a gastronomie (HoReCa) a vládních představitelů na téma budoucnosti oboru v souvislosti s pandemií covidu-19. Diskutovat bude mj. ministryně financí Alena Schillerová, vicepremiér Karel Havlíček, epidemiolog Rastislav Maďar, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáš Prouza a další. Přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YB5SuDyKhc4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></">iframe>

Keywords ČR-restaurace-hotely-koronavirus-vláda-trh-Praha-11.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic