PROTEXT VIDEO: TK Ericsson – přínosy technologie 5G na venkově

ČTK bude ve středu 9. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line setkání s odborníky společnosti Ericsson na téma přínosy technologie 5G na venkově. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Q741i6WXopU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-komunikace-internet-firmy-Ericsson-Praha-09.06.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region