Harmon dokončil akvizice v Itálii

Společnost Harmon Industries, Inc., (Nasdaq: HRMN) oznamuje, že dokončila akvizici většinového vlivu ve společnostech Angiolo Siliani S.p.A. a Siliani Elettronica ed Impianti S.p.A. z italské Florencie.

Siliani, technologická jednička na italském železničním trhu, je největší nezávislý dodavatel návěští v Itálii se zhruba 250 zaměstnanci a ročními tržbami přes 30 miliónů USD. Sedmdesát let stará firma Angiolo Siliani S.p.A. a její sesterská společnost Siliani Elettronica ed Impianti S.p.A. budou působit pod jménem Siliani Harmon v italské Florencii a Janově.

V současné době asi 95 příjmů společnosti Siliani pochízí z Italian State Railway System, významné italské společnosti na poli železniční infrastruktury a provozování železnice. Siliani Harmon očekává, že se zúčastní desetiletého programu železničních investic navrženého italskou vládou, který bude téměř rovnoměrně rozložen na konvenční síť a vysokorychlostní železnici a má celkovou hodnotu 70 biliónů ITL (43,6 miliardy USD).

Společnost Harmon Industries, Inc. je předním dodavatelem výrobků pro signalizaci, kontrolu, řízení vlaků a komunikaci a systémy pro přepravní a dopravní systémy po celém světě. Akciemi společnosti se obchoduje na mimoburzovním trhu a na americkém burzovním systému Nasdaq National Market System je kotována pod symbolem HRMN. Další informace vám sdělí Charles M. Foudree, výkonný viceprezident pro finance, Harmon Industries Inc., 1600 N.E. Coronado Drive, Blue Springs, MO 64014. Telefonní číslo je 816-229- 3345.

Toto sdělení pro tisk obsahuje různá výhledová tvrzení ve smyslu Zákona o reformě soukromých obchodů s cennými papíry z roku 1995 (Private Securities Litigation Reform Act) a zahrnuje předpoklady budoucích tržních podmínek a s tím souvisejících výsledků. K faktorům, které mohou způsobit, že skutečné výsledky se budou významně lišit od výhledových tvrzení, patří: změny v konkurenčním postavení společnosti, poptávka po produktech a službách společnosti a jejich ceny a změny tržních podmínek. Prohlášení v tomto sdělení spočívají na současných odhadech budoucích událostí a společnost nemá povinnost aktualizovat či korigovat tyto předpoklady.

ots Original Text Service: Harmon Industries, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Charles M. Foudree, Executive Vice President- Finance, Harmon Industries, Inc., (USA) 816-229-3345, nebo email, cfoudree@harmonind.com

Keywords Harmon Industries

Region