Kryštof podpoří koncertem minizoo ve Skalka Family Parku

V sobotu 29. května se opět otevře celý areál SKALKA FAMILY PARK ve Vřesině u Ostravy. Veřejnosti bude sloužit celkem 32 atrakcí – po rozsáhlé dostavbě přibyly nové a areál je oblíbeným zábavním cílem především pro rodiny s dětmi. V předvečer otevření 28. května v 19:00 bude v areálu téměř po roce vynucené pauzy živě koncertovat kapela KRYŠTOF.

Lístky na koncert se ovšem nedají pořídit přímo: Po dvou vstupenkách získá jako dárek 425 nejrychlejších vlastníků permanentky do minizoo Skalka s platností do konce roku 2021. Permanentky je třeba koupit online na https://pass.nfctron.com/organizer/skalka-family-park/skalka-family-park/cart . Prodej permanentek bude zahájen dnes 21. 5. v 17 hodin.

Mimořádného koncertu se tedy bude moci zúčastnit jen 850 diváků (v souladu s opatřeními MZČR). Peníze, které zájemci utratí za permanentky v ceně 990 korun za jednu, budou použity na rozvoj a chod minizoo Skalka, na péči o zvířata, budování výběhů, kotců nebo pořízení stravy. Ve Skalce pečují o stovku zvířat 27 zvířecích druhů – především těch, která dobře snášejí společnost rodinných návštěv.

Frontman kapely KRYŠTOF Richard Krajčo na nápad kývnul rád, sám se chystá adoptovat v minizoo Skalka klokana. „V naší domácnosti žije 11 želv, kocour, máme tři psy. My zvířata milujeme a spojit koncert s akcí na podporu minizoo ve Skalce je fajn,“ říká Richard Krajčo a dodává: „A hlavně se strašně těšíme na publikum, na to, že si s námi konečně někdo taky živě zazpívá!“

SKALKA FAMILY PARK je unikátním zábavným parkem pro rodiny s dětmi. Je situován na okraji města Ostravy, v centru přírodního ekokoridoru, obklopen lesy a loukami. Areál je v dosahu ostravské MHD, má vlastní parkovací kapacitu a nabízí aktivní zábavu pro rodiny s dětmi v zimě i v létě. Otevře po rozsáhlém doplnění atrakcí a zábavných prvků pro děti i celé rodiny, a to přede Dnem dětí. Na letní měsíce už nabízí i oblíbené příměstské dětské tábory. Nyní park funguje v omezeném režimu (venkovní aktivity), 29. května jej čeká slavnostní otevření – den se ponese v pirátském stylu. Areál pro vás připravil řadu novinek, vč. volby návštěvníků, kolik a jaké zábavy si chtějí užít nebo jaké zvolit vstupné.

Pořadatel koncertu: Agentura Orange s.r.o.

Partneři koncertu: Ridera Bohemia, a.s., Skalka family park s.r.o., KODECAR, spol. s r.o.

Kontakt pro média: Ing. Marcela Krplová, MBA, marcela.krplova@o-range.cz

Keywords ČR-pop-hudba-zábava-příroda-zoo-firmy-Agentury Orange