Zakladatelka společnosti Glamhive Stephanie Sprangers spolu se stylisty slavných osobností Johnnym Wujekem a Nicole Chavez, kadeřníkem celebrit Andrewem Fitzsimonsem, a influencerkou ve světě módy Claire Sulmers pořádají digitální jarní summit stylu a krásy Spring Style and Beauty Summit

Marketingová ředitelka společnosti Mary Kay Inc. Sheryl Adkins-Green Zakladatelka a generální ředitelka společnosti Glamhive Stephanie Sprangers

Konference k sobě svede přední představitele světa stylu a krásy, aby hovořili o módě, kráse, návrhářství, posílení pozice žen ve společnosti, udržitelnosti a dalších tématech.

To, co začalo jako jediná možnost, jak se v rámci komunity potkávat, když pandemie zastavila život nejen v našem odvětví, přerostlo v jedno z největších setkání módního průmyslu na celém světě. Nyní, kdy se život v USA i jinde začíná vracet k normálu, bude digitální jarní summit stylu a krásy společnosti Glamhive pořádaný 22. května poslední akcí v čistě digitální podobě. Společnost Glamhive bude pořádat do budoucna akce jak ve fyzické, tak digitální formě.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20210520005908/en/

Jarní summit Spring Style and Beauty Summit bude pátou světovou digitální akcí a znovu k sobě přivede profesionály a nadšence ze světa módy a stylu, aby diskutovali a jarním stylu, péči o pleť v chladnějších měsících, začátcích podnikání v módě a dalších tématech.

V celodenním programu, na který jsou v prodeji vstupenky, bude 19 panelů a 66 přednášejících. Níže naleznete přehled některých témat, o kterých budou přednášející z řad slavných osobností hovořit.

PŘEHLED TÉMAT:

• Kdo to vyrobil? Jak produkty z udržitelných zdrojů posilují ženy při každém nákupu
  • Styl 411: Uvnitř světa stylingu
  • Současné módní návrhářství: Význam, problémy a jeho vliv na módu
  • Zpráva z červeného koberce
  • „Zrodila se hvězda“ exkluzivní interview s astroložkou Susan Miller
  • Exkluzivní rozhovor s návrhářkou značky Bridgerton Ellen Mirojnick
  • Jak udělat pokaždé skvělý první dojem
  • Budování značky pro kreativce a podnikatele

Během panelové diskuze na téma Kdo to vyrobil? Jak produkty z udržitelných zdrojů posilují ženy při každém nákupu, bude marketingová ředitelka společnosti Mary Kay Inc. Sheryl Adkins-Green hovořit o původu věcí, které máme v našich skříňkách, a jak můžeme lépe pochopit inovátory odpovědné za módní styly. Panelové diskuze se zúčastní Jane Mosbacher, zakladatelka a generální ředitelka společnosti TO THE MARKET; Matilda Payne Boakye-Ansah, návrhářka, Eco-Warrior, podnikatelka v sociální sféře a zakladatelka společnosti MH Couture a spoluzakladatelka společnosti Xtreme Upcycle; Christelle C. Paul, zakladatelka a ředitelka společnosti Atelier Calla a stylistka slavných osobností Tara Swennen.

„Každý den máme příležitost činit rozhodnutí, která pomáhají chránit naše životní prostředí," řekla Sheryl Adkins-Green," a je důležité vědět o lidech a produktech, které mají vliv."

SPOLUPOŘADATELÉ

Stephanie Sprangers – Zakladatelka a generální ředitelka společnosti Glamhive

Johnny Wujek – Stylistka slavných osobností a módní návrhářka Katy Perry a Mariah Carey

Nicole Chavez – Stylistka Kristen Bell a Jessicy Simpson

Andrew Fitzsimons – Kadeřník rodiny Kardashianových

Claire Sulmers - Zakladatelka a generální ředitelka společnosti Fashion Bomb Daily

PŘEDNÁŠEJÍCÍ:

Mezi přednášejícími budou stylisti a vizážisti a poradci slavných osobností, kteří spolupracují s největšími hvězdami v Hollywoodu i jinde, jako jsou například: Kristen Stewart, Angelina Jolie, Matthew McConaughey, Emily Blunt, Gabrielle Union, Zendaya, Sophie Turner, Amanda Seyfried, Margot Robbie, Lupita Nyong’o, Emma Watson, Rosie Huntington-Whiteley, Claire Danes, Carmen Electra.

STYLISTÉ SLAVNÝCH OSOBNOSTÍ:

Jen Rade, Tara Swennen, Jessica Paster, Nicole Chavez, Sonia Young, Dana Asher Levine, Mimi Lombardo, Joiee Thorpe, Franzy Staedter.

VIZÁŽISTÉ A KADEŘNÍCI SLAVNÝCH OSOBNOSTÍ:

Sheridan Ward, Matey Denno, Matin Maulawizada, Christian Wood, Halley Brisker, Larry Sims

MODERÁTOŘI:

Brian Underwood (Oprah Magazine), Brooke Jaffe, (Penske Media), Alexis Bennett (Vogue), Sarah Ball (PEOPLE Magazine), Flavia Nunez (Real Simple), Alana Peden (StyleCaster) a Sheryl Adkins-Green (Mary Kay Inc.)

Celodenní vstupenka na konferenci stojí 149 amerických dolarů. Sponzorem akce Glamhive Digital Spring Style and Beauty Summit je společnost Mary Kay Inc. a její studio Mary Kay Global Design Studio.

Další informace naleznete na stránkách https://www.glamhive.com/live

O společnosti Glamhive

Společnost Glamhive založila podnikatelka Stephanie Sprangers v roce 2017 s cílem demokratizovat osobní styling a předpokladem, že sebevědomí, které přichází s půvabem, by nemělo být vyhrazeno jen bohatým a slavným.

Zkušenost s on-line stylingem si může vyzkoušet kdokoli s Wi-Fi připojením. Může on-line komunikovat s odborníky na styling, kteří mu poskytnou podporu potřebnou k tomu, aby se stal nejlepší verzí sebe sama. Pro stylisty představuje komplexní platformu, díky které mohou 100% virtuálně rozšiřovat svou síť a podnikání.

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ash založila svou kosmetickou firmu před téměř 60 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, dekorativní kosmetiku, doplňky stravy a parfémy. Společnost Mary Kay se snaží pomáhat ženám a jejich rodinám tím, že na celém světě spolupracuje s organizacemi, které se zaměřují na výzkum rakoviny, ochranu obětí domácího násilí, zvelebování společnosti a zvyšování sebevědomí dětí, aby si dokázaly splnit své sny. Původní vize paní Mary Kay Ashové - „postupně zlepšovat jednu rtěnku denně“ tak i nadále platí.

Originál zprávy si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210520005908/en/

Stephanie Sprangers Email : stephanie@glamhive.com Tel : +1.206.851.0446

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Keywords USA-kosmetika-internet-Mary Kay