TTC oznamuje alianci s Immediapress v Itálii

Profesionálové v oblasti Public Relations (PR) nyní mají lepší přístup k italským médiím díky dohodě mezi společností Two-Ten Communications, britským předním poskytovatelem podpůrných služeb pro PR, a společností Immediapress, která je italskou přední společností poskytující služby elektronické distribuce sdělení pro tisk.

Zprávy vydané přes síť Two-Ten News jsou zasílány do redakcí italských médií prostřednictvím AdnKronos newswire, italské přední nezávislé tiskové agentury, a dostanou se tak denně k více než 4000 novinářům.

Sdělení pro tisk jsou archivována na webové stránce společnosti Immediapress(www.immedia.it) a je možné je vyhledat pomocí klíčových slov. Služba automatického zasílání elektronickou poštou pak rozšiřuje distribuci na dalších 1500 novinářů a další funkce přenáší zprávy v reálném čase na 200 přidružených zpravodajských webových stránek.

Sdělení vydávaná prostřednictvím sítě Two-Ten News Network jsou také k dispozici na webové stránce Two-Ten (www.twoten.press.net), která zahrnuje určitý počet nejnovějších sdělení pro tisk a obsahuje i speciální redakce a funkce. Zprávy jsou archivovány a je možné je vyhledávat podle data, námětu a společnosti.

Dohoda zvýší rozsah mezinárodní zpravodajské distribuční sítě společnosti Two-Ten. Tato síť dodává sdělení pro tisk do 135 zemí ve 25 jazycích. Sdělení pro tisk přenášená společností Immediapress jsou také vydávána prostřednictvím sítě Two-Ten a jejích poboček v USA a v Kanadě na základě reciproční dohody, která dává možnost italskému odvětví PR celosvětového pokrytí.

Clive Marshall, ředitel společnosti Two-Ten Communications, uvedl: "Tato dohoda je součástí našeho pokračujícího úsilí poskytovat co nejlepší distribuční síť pro odvětví PR ve Spojeném království a na celém světě."

Michele Ficara, ředitel společnosti Immediapress, řekl: "Tato dohoda upevňuje pozici Immediapress jakožto předního elektronického distributora zpravodajství v Itálii a je důležitým krokem směrem ke globalizaci naší společnosti."

Prezident AdnKronos Group Giuseppe Marra, uvedl: "Immediapress má velmi důležitou úlohu pro růst skupiny AdnKronos Group. Ten je dále podpořen spojením s Two-Ten Communications, jejím britským protějškem."

POZNÁMKA PRO REDAKTORY

O společnosti Two-Ten Communications

Two-Ten Communications, člen skupiny Press Association (PA), je britský přední poskytovatel podpůrných služeb pro odvětví PR. Specializuje se na rychlou distribuci sdělení pro tisk světovým médiím a finančním trhům, používá k tomu nejnovější technologie a poskytuje nejaktuálnější údaje o kontaktech pro média a finanční svět. Se svou ústřední databází více než 250.000 národních a mezinárodních kontaktů má Two-Ten největší výzkumný tým v odvětví, který každý týden provádí více než 8000 aktualizací ve svých adresářích médiálních a finančních institucí.

Two-Ten News Network, dříve UNS, je jediná komerční drátová služba ve Spojeném království, která přenáší sdělení pro tisk jménem svých zákazníků přes satelitní síť PA do národních a regionálních deníků a nedělníků, rádií a televizí, tiskových agentur a dodavatelům informací online.

Mezinárodní síť šíření zpráv společnosti Two-Ten obepíná celou zeměkouli. Partnerské dohody s agenturami na celém světě, například s PR Newswire v USA, s Canada NewsWire a AsiaNet, aliancí předních asijských tiskových agentur, umožňuje společnosti Two-Ten dodávat zprávy mediálním a finančním institucím ve 135 zemích ve 25 jazycích.

Two-Ten provozuje evropskou zpravodajskou síť, která zahrnuje více než 2000 deníků a týdeníků, rozhlasových a televizních stanic v celé Evropě prostřednictvím kombinace drátového zasílání zpráv a faxů. Two-Ten také zasílá obrazové informace a její webová stránka má schopnost vysílání sdělení pro tisk ve formě videa a audia.

O společnosti Immediapress

Immediapress, přední elektronický distributor zpráv v Itálii, je součástí skupiny společností AdnKronos, které slouží tiskovým agenturám a odvětví PR. Immediapress se sídlem v Miláně vydává sdělení pro tisk a obrazové zprávy prostřednictvím drátové sítě AdnKronos. Její webová stránka obsahuje archiv sdělení pro tisk a upozorňovací systém elektronické pošty je napojen na 1300 novinářů.

Skupina AdnKronos Group se skládá z AdnKronos, italské přední nezávislé tiskové agentury, dále AdnKronos Communications, společnosti poskytující PR služby a zajišťující akce, vydavatelské pobočky AdnKronos Books a AdnKronos Health, která vydává speciální zpravodajství pro odborníky v oblasti zdravotnictví. AdnKronos má více než 600 předplatitelů, k nimž patří noviny, časopisy, rozhlasové a televizní sítě, politické strany, odbory a soukromé společnosti, finanční instituce a zahraniční agentury.

Agentura má exkluzivní práva v Itálii na publikování zpráv německé agentury DPA, tiskové agentury USA Today patřící deníkům Los Angeles Times-Washington Post, a zpráv londýnského deníku Times, jakož i japonské agentury JIJI Press a agentury Xin Hua se sídlem v Pekingu.

Keywords Two-Ten Communications

Region