PROTEXT VIDEO: Mezinárodní konference Digitální Česko...

ČTK bude ve čtvrtek 13. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line druhý den mezinárodní konference Digitální Česko s podtitulem Na hraně zítřka, kterou pořádá Institut pro politiku a společnost. Vystoupí místopředsedkyně Evropské komise Věra Jourová, eurokomisařka pro inovace, výzkum, kulturu, vzdělávání a mládež Mariya Gabriel, ministr školství Robert Plaga, ministr zdravotnictví Petr Arenberger a další. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jKvnHNU-VBM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JwtvyQ6AYXM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Keywords ČR-hospodářství-digitalizace-13.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM