PROTEXT VIDEO: On-line workshop Snižování uhlíkové stopy...

ČTK bude v úterý 11. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line workshop nazvaný Snižování uhlíkové stopy při výrobě a prodeji potravin, který pořádá Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR (SOCR ČR). Vystoupí na něm ředitel odboru environmentálního a ekologického zemědělství na ministerstvu zemědělství Petr Jílek, náměstek pro řízení sekce politiky a mezinárodních vztahů na ministerstvu životního prostředí Vladislav Smrž, generální ředitel společnosti Kostelecké uzeniny Michal Jedlička a další. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dvrh91cLR5I" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Keywords ČR-potraviny-zemědělství-trh-ekologie-Praha-11.05.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Region